Vastwateraansluiting kraan voor Espressomachine

Vastwateraansluiting op kraan voor espressomachines. Montageset met aansluitslangen en koppelingen voor semi-professionele espressomachines. Om een espressomachine aan te sluiten op een waterkraan.

Vastwateraansluiting uitleg (print folder)

"Safe" montageset vastwater espressomachine

CasaBarista biedt een speciale veilige vastwateroplossing voor espressomachines. De aansluitingslang beschikt over een elektromagnetische klep die alleen water toelaat als de pomp in de espressomachine activeert. Verder is hij netjes en veilig afgesloten, ook als de espressomachine uit staat en u niet thuis of op vakantie bent. Dit is een groot voordeel ten opzichte van standaard vastwateraansluitingen, waar er continu waterdruk op de vibratiepomp staat. Hier ontstaat een gevaarlijke situatie en geeft kans op lekkages en waterschade bij storingen. Ook als uw espressomachine al standaard met vastwater is uitgevoerd, minimaliseert onze "safe" vastwater set de kans op waterschade. Deze set wordt aangesloten tussen de espressomachine en het waterfilter.

Deze aansluitslang is in totaal 120cm lang, waarvan er circa 80cm uit de espressomachine loopt.

Waterfilter montageset

Deze montageset is bedoeld om het waterfilter tussen de espressomachine en waterkraan te bevestigen. Deze aansluitslang is circa 40cm lang. 

Waterafvoerset Expobar Brewtus en Lever

Voor het afvoeren van water uit de lekbak. Montageset inclusief afvoerbakje voor de lekbak, water afvoerslang en 4x maal hoge voeten voor de espressomachine.

Instructie:
Boor een 4mm gat in de lekbak van de espressomachine en bevestig de waterafvoer set. Verwissel de voetsteunen om voldoende ruimte onder de espressomachine te krijgen.

safe montageset vastwater espressomachines