Den Haag Espressomachines & Koffie

Bij CasaBarista Den Haag ben je van harte welkom voor espressomachines en koffie apparaten. Met persoonlijke uitleg, servicedienst en demonstratie van diverse merken espressomachines, koffiemolens, koffiebonen, Barista tools & koffie accessoires. Joep van Moll, met zijn grote passie voor koffie, kan je demonstreren hoe de perfecte verse koffiesoorten worden bereid. Zodat je thuis kan genieten van "espressobar-klasse" koffie. Volgens professionele kwaliteit en de Italiaanse Barista methode. "De juiste koffiebonen maling, het verdelen en aandrukken van de koffie, de extractie en doorlooptijd van de koffie zijn essentieel. Ik help ook graag bij het professioneel opschuimen van melk voor cappuccino. En bv ook de verschillen in espresso apparaten en het onderhoud", aldus Joep.

Wil je ter plekke een van de espresso & koffiemachines bij CasaBarista Den Haag aanschaffen? Je kunt deze direct meenemen, geen levertijd!

CasaBarista Den Haag heeft een technische servicedienst voor espresso apparatuur. Je kunt terecht voor reparatie, onderhoud of upgraden van espressomachines.

Klantreactie aankoop espressomachine

Klantreactie onderhoud & tuning espressomachine

Artikel Den Haag Centraal - op bezoek bij Joep van Moll

Graag tot caffè in Den Haag!

Joep van Moll
CasaBarista Den Haag

casabarista den haag espressomachines & koffie